Батюшка сказав, що у кожного має бути вдома своя ікона-заступниця. А дізнатися, яка потрібна, можна дати народження

Щоб людина могла знайти захист в будинку, потрібно мати в оселі ікону-заступницю, яка б не тільки створювала сприятливу атмосферу, але і надійно охороняла від бід і нещасть. Кожній людині за його датою народження вже призначена ікона-заступниця.

Святі заступники

В радянський період з церквою старанно боролися і намагалися зжити ці старі пережитки. Тому люди того покоління, яке виросло в цей час, часто не поділяють таких понять, як «іменини» та «день народження». А адже це неправильно, так як в старі часи на Русі, коли християнство шанували, іменини завжди були важливішими, ніж день народження, так як це був день того святого, ім’я якого носить людина.

У старі часи саме тому в домі завжди була ікона того святого, який і був покровителем. Ця ікона супроводжувала людину все його життя. Часто це були зображення святих жінок, серед яких найважливішою є ікона Божої Матері. Тому раніше її можна було зустріти в кожному будинку.

Велику роль у православ’ї грали жінки. Їх шанували і возвеличували. Але в даний час жіночі ікони не всім знайомі, а тим більше їх значення. Але все-таки багато бажають дізнатися про те, на честь якого святого вони названі і подвиги, які вони вчинили. Відомо, що на початку розвитку християнства жінки, як і чоловіки, виявляли мужність і здійснювали подвиги. Вони навіть під тортурами не відмовлялися від віри в Христа.

Художники Енні Морріс і Ідріс Хан змінили занедбаний будинок гарний будинок у
Не викидаю старі панчохи. Ще знадобляться для квітів, пилососа та інших цілей 6
Як втрутитися і допомогти керувати фінансами батьків: знайти консультанта

Традиції православ’я

Завжди православні дотримувалися такої традиції: при народженні дівчинки дарували ікону святої, ім’я якої їй було дано. У православній іконографії є чимало образів Богоматері, яка вважається головною заступницею. Але кожен такий образ носить свою назву. У різні дати народження сприяють і різні ікони із зображенням Матері Божої. Перед такою іконою зазвичай моляться про віру і здоров’я, а також про подолання труднощів. Але потрібно не забувати дякувати Богородицю.

Ікона за датою народження

Якщо людина народилася у часовий проміжок з 23 грудня по 21 січня, то він за допомогою і захистом може звертатися до ікони Божої Матері «Державна» (на головному фото). Їй можна молитися про зцілення хвороб, про особисті потреби, любові, спасіння світу і захист від ворогів.

Якщо людина народжена у період з 22 січня по 21 лютого, то тоді захист буде відбуватися від ікони Божої Матері «Володимирська», яка зцілює від серцевих захворювань, заспокоює душу, допомагає при природних катастроф.

Ікона «Іверська» захищає тих, хто народжений з 22 лютого по 21 березня. Ця ікона дарує втіху, допомагає у складних фінансових ситуаціях.

Олімпійська чемпіонка Світлана Журова розповіла правду про стосунки з принцом
Під час подорожей король Нідерландів сам сидить за штурвалом літака
Цукровий скраб для тіла можна приготувати самій: потрібно лише 3 інгредієнта

Ікона «Казанська» захищає тих, хто народився з 22 березня по 21 квітня. Вона супроводжує по життєвому шляху, захищає від чаклунських чар.

Якщо ж людина народився в період з 22 квітня по 21 травня, то його захистом є ікона «Споручниця грішних». Вона допомагає людині не впасти в гріх в хвилини відчаю.

Ікона «Стягнення загиблих» захищає тих, хто народився в період з 22 травня по 21 червня. Вона позбавляє людину від вад і дає душевні сили.

Кошлатий мийник: собака обожнює вилизувати вікна (смішне відео)
Хлопець все життя боявся вулиці, але одного разу сусіди йому постукали в двері
Діти надсилають малюнки та листи самотньому окуні Чангу для підняття настрою

Якщо людина народилася в період з 22 червня по 21 липня, то тоді заступницею буде ікона «Всіх скорботних радість». Саме до цієї ікони можна звертатися з усіма бідами.

Ікона «Покрова Пресвятої Богородиці» захищає того, хто народився з 22 липня по 21 серпня. Вона захищає від життєвих труднощів.

А ось з 22 серпня по 21 вересня допоможе зробити сім’ю щасливою і захистить від пліток ікона «Страсна».

З 22 вересня по 21 жовтня подвійний захист надають ікони «Почаївська» та «Воздвиження Хреста Господнього». Ці ікони не тільки захищають, але і дарують справедливість.

Ікона «Скоропослушниця» захищає тих, хто народився з 22 жовтня по 21 листопада. Вона допомагає розібратися у складній ситуації.

Ікони «Знамення» і «Тихвинська» захищають тих, хто народився з 22 листопада по 22 грудня. Вони чудово оберігають дітей.

Ангели-хранителі для людини

У кожної людини є свій ангел-хранитель, який надсилається понад, щоб оберігати і направляти на правильний шлях. Але тільки потрібно навчитися правильно формулювати свої прохання, щоб вони були почуті. На кожен день може бути своя молитва до ангелів. У них повинно звучати звернення до ангелів, а також і сама прохання.

Так, у понеділок можна попросити гарної робочого тижня без труднощів. У вівторок в молитвах можна попросити удачі в домашніх справах. У середу можна попросити допомоги і сили для того, щоб не зійти з вірного шляху. А вже в четвер можна попросити захисту від недоброзичливців. У п’ятницю бажано попросити захист для дому. У суботу до ангелу-хранителю можна звернутися за допомогою, щоб захистити від негативних думок. А в неділю можна попросити допомогти відшукати свій шлях у житті.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code