Чоловік взяв порожню бляшанку і насверлил в ньому отворів. Вийшов практичний кухонний інструмент для готування

Я дуже часто користуюся теркою, з-за чого вона притупляється і приходить в непридатність. За останні кілька років я змінила вже 3-4 терки, і вже планувала йти купувати собі нову. Але чоловік сказав, що не варто цього робити, так як він сам зробить мені тертку своїми руками. Так все і вийшло.

Попередня підготовка

Щоб зробити цей кухонний інструмент, потрібні будуть:

  • порожня бляшанка з-під будь-яких продуктів;
  • маркер і лінійка;
  • дриль.

Першим ділом беремо лінійку з маркером і малюємо на одній стороні баночки кілька паралельних ліній (близько 8-10), між якими має бути відстань, приблизно у 7 мм.

Потім на цих лініях ставимо точки, приблизно на такій же відстані.

Після цього беремо дриль і акуратно свердлимо на кожній позначці з однієї круглої дырочке за допомогою дриля.

Таємничі джерела в печерах виявлені дослідниками: їм сотні тисяч років
Традиційний ярмарок коней в Эплби, найбільша в Європі, все ж відбулася
2 млн км, приблизний обсяг нової батареї для електромобілів від постачальника Тесли

Створення терки

От тільки якщо просто просвердлити дірки, то на такий тертці нічого не можна буде натерти, адже сама поверхня банки все одно буде гладенькою. Тому після свердління з дрилі потрібно витягнути свердло і взяти його в руки. Потім його потрібно буде акуратно засунути на пару міліметрів в просверленную дірочку і підняти її нижній край.

І так треба буде піднімати низ у кожній з дірок, в результаті чого банку стане дуже схожою на тертку. На все це у мого чоловіка пішло приблизно 30 хвилин часу, і в результаті кухонний девайс був готовий і можна було відразу ж приступати до роботи, тобто терти сир або овочі. Правда, я його спочатку гарненько промила у воді з миючим засобом, а потім дала висохнути, адже все-таки свердло у дрилі не відрізняється ідеальною чистотою.

У роботі ж мені терка дуже сподобалася. Продукти нарізалися на ній дуже легко і швидко. Але найголовніше, що після того, як я їх натерла, вони не лежали гіркою на столі або в мисці, звідки їх потрібно було потім пересипати в приготоване блюдо, а збиралися на дні терки, що стало істотно заощаджувати свій час на прибирання на кухні.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code