Чудове печиво-сендвіч з начинкою з білого шоколаду і вершкового сиру

Не можу зупинитися і, можна сказати, вдарилася в нетрі печива. Вірніше, його випікання. Пробую все нові рецепти. А моїм домашнім гурманам того і треба. Питають: чого новенького на цей раз? Мені є чим їх знову порадувати і навіть здивувати. Наприклад, сьогодні у мене напоготові рецепт, в якому печиво з вершковим сиром і білим шоколадом. Пробуємо спекти разом? За справу.

Будьте обережні: імбирне товстеньке печиво може стати улюбленим ласощами, принаймні, на час холодних температур за вікном. Стежте за фігурою. Хоча про що я? Утриматися від додаткової порції все одно неможливо.

Тісто

За компонентами, ймовірно, доведеться побігати, але зате калорії сожгутся і фігура підготується до найприємнішого – поїдання печива-сендвіча. Але всьому свій час. Ось список продуктів для тіста:

  • Масло м’яке – половина склянки.
  • 4-5 столових ложок цукрового піску.
  • Патока або сироп – чверть склянки.
  • Яйце – одне, велике.
  • Ванільний екстракт – дві чайні ложки.
  • Борошно вищого сорту – півтори склянки.
  • Кориця мелена – одна чайна ложка.
  • Імбир сухий – половина чайної ложки. Можна додавати імбир свіжий – чайну ложку.
  • Мускатний горіх мелений – чверть чайної ложки.
  • Харчова сода – чайна ложка без гірки.
  • Сіль – чверть чайної ложки.

Начинка для печива-сендвіча

Тут потрібно теж кілька смачних інгредієнтів. Перелік:

З риби, птиці та картоплі теж може вийти екзотика: як я видаляю свою сім’ю
“Ніч у музеї 4: чекати нам продовження або повного перезавантаження франшизи?
Замість масок і бальзамів я завжди роблю прості спреї для зміцнення волосся
  • М’який вершковий сир – 120 грамів.
  • Білий шоколад – 1/3 склянки. Його потрібно розтопити.
  • Пудра цукрова – 3/4 склянки.
  • Чайна ложка ванільного екстракту.
  • Апельсинова цедра – одна столова ложка.

Інструкція зі створення тесту для десерту

Масло і цукор збивати на середній швидкості не більше двох хвилин. Додати в процесі патоку, ваніль і яйце.

Борошно просіяти. Змішати її з содою і сіллю. Також додати прянощі. Ввести невеликими порціями в миску з іншими продуктами для тіста.

Змішати компоненти до стійкого стану тесту.

На обробленій борошном площині розкачати тісто в диск і вирізати кола, товщина яких – приблизно 2 сантиметри.

Обробити лист для випічки рослинним маслом або застелити його пергаментом. Можна використовувати силіконовий килимок для випічки.

Розмістити заготовки, відступаючи від країв і країв форми хоча б пару сантиметрів.

Випікати в гарячій духовці до золотистого виду. Час – приблизно 10-11 хвилин.

Печиво нехай охолоне спочатку в духовці, при відкритих дверцятах. Потім на решітці.

Займемося кремом

У мисці збити вершковий сир, цукрову пудру і розтоплений білий шоколад. В процесі додати ваніль і цедру апельсина.

З допомогою готового крему зліпити печиво по дві половини. Готовий прекрасний десерт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code