Ідея для святкового частування: печемо торт у вигляді рожевого лебедя

Торт з шоколадом може стати прикрасою дружніх посиденьок або зробити фурор за святковим столом. Як щодо рожевого шоколадного торта з сюрпризом з фруктового наповнення, яке приховане в середині? Він виглядає дуже ефектно, але його не так вже складно приготувати.

Необхідні складові рецепту

Для торта з шоколадом потрібні наступні продукти:

  • 250 грам вершкового масла;
  • один стакан цукрового піску;
  • харчова сіль – кілька грамів;
  • 10 грам ванільного екстракту;
  • яйця курячі – чотири штуки;
  • 1/3 склянки борошна;
  • три столові ложки порошку какао;
  • половина склянки крохмалю;
  • розпушувач для тіста – 10 грам.

Для приготування начинки:

  • два склянки полуничного крему або вершків.

Для глазурі:

  • крем – півтори склянки;
  • 250 грам вершкового сиру;
  • джем (полуничний) – 80 грам;
  • ваніль – 10 грам;
  • цукор – 40 грам.

Для виготовлення лебедя:

  • 200 грам білої шоколадної глазурі;
  • харчовий барвник рожевого кольору.

Технологія приготування десерту

Спочатку покладіть вихідні інгредієнти для тортика з шоколадом в миску і вимісіть тісто. Після чого запікайте пиріг у формі (діаметром 20 см) протягом 35 хвилин при температурі 160 градусів. Після приготування дайте коржу охолонути.

Настав час розрізати торт на частини по горизонталі. Після середину нижньої частини дістаньте звичайної ложкою, але при цьому з боків залиште стінки шириною приблизно в сантиметр.

Інопланетянин уособлює Раків: знаки зодіаку як герої фільмів Спілберга
“Ніч у музеї 4: чекати нам продовження або повного перезавантаження франшизи?
Я знайшла спосіб, як позбавити помідори від фітофтори. Допомагає часниковий розчин

Після розподіляєте готовий крем з полуничним смаком в утвореній порожній порожнини пирога, накрийте другою частиною тіста. Далі слід охолодити тортик в холодильнику.

Поки десерт остигає, займіться глазур’ю: покладіть всі компоненти для неї в глибоку ємність і змішайте їх в вершкову масу.

Нюанси прикраси десерту

Для сервірування краще використовувати велику плоску тарілку або великий рознос, щоб приготувати торт. Помістіть невелику частину підготовленої глазурі в центр тарілки, зверху помістіть вже наповнений кремом шоколадний десерт і злегка натисніть на його верхню частину, щоб маса глазурі рівномірно розтеклася під тортом.

З риби, птиці та картоплі теж може вийти екзотика: як я видаляю свою сім’ю
Слимаки бояться мою пекінську капусту. А все спасибі меленого перцю і гірчиці
Що ви можете не знати про Хейлі Бібер: 8 невідомих фактів відкриває сама модель

Промажте шоколадну корж глазур’ю рожевого кольору.

Для додання шоколадної випічці виду лебедя спочатку необхідно розплавити глазур. Потім застосуйте її, щоб намалювати контури фігурки птиці на папері для запікання, і почекайте, поки маса не охолоне і не стане твердою – в якості альтернативи ви, звичайно, можете підібрати інший дизайн.

Прикрасьте торт шоколадом, щоб він виглядав, як лебідь. Потрібно всього лише пара кроків, щоб перетворити простий шоколадний десерт в кондитерський шедевр. Їжте десерт з задоволенням.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code