Фруктовий торт, який не потрібно випікати: моя сім’я з’їдає за один вечір

Випічка під сиджу не кожному, але майже всі люблять смачні десерти, особливо торти і тістечка. Рецепти цих ласощів наскільки різноманітні, що іноді можна підібрати той, для якого потрібно менше зусиль.

Не хочеться возитися з випічкою? Немає часу на випікання коржів? Тоді варто запам’ятати один простий рецепт фруктового торта. “Холодна” методика приготування позбавить від мук, пов’язаних з випічкою десертів. Таким чином можна легко зробити унікальні і дивовижно смачні тістечка. Трохи фантазії – і десерти будуть чудовими.

Готуємо основу

Для початку варто приготувати коржі. Це – основа будь-якого торта. Випікати коржі не доведеться.

Для них візьміть:

  • печиво – 200 г;
  • смажені горіхи (фундук або мигдаль) – 150 г;
  • маргарин – 150 г;
  • цукрову пудру – 2 чайні ложки;
  • жирні вершки – 200 мл

Щоб зробити основу для майбутнього торта, потрібно:

8 секретів Хейлі Бібер: вона була балериною
Дочка Єфремова розповіла про каяття батька, а син відмовився від коментарів
В Англії популярні хвилясті стіни. Виявляється, вони економічніше прямих
  1. Подрібнити печиво в крихту.
  2. Розтопити масло будь-яким способом. Можна зробити це, засунувши його в мікрохвильовку або використовуючи водяну баню.
  3. Змішати всі підготовлені заздалегідь інгредієнти в глибокій мисці.
  4. Перемішати отриману масу до однорідності.
  5. Сформувати коржі-основи.

Для вирівнювання коржів рекомендується використовувати ложку. Щоб основи вийшли рівними, варто скористатися спеціальними формами для випічки.

Готуємо начинку

Тепер можна приступати до начинки. Від неї залежатиме, якою саме вийде в кінцевому підсумку торт.

Для “наповнювача” підготуйте:

  • молоко – 1 літр;
  • пудинг вершковий – 3 упаковки;
  • кондитерські вершки – 300 мл;
  • цукор – 2 чайні ложки;
  • печиво пісочне – 150 г;
  • будь-які фрукти або ягоди – 300 р.

Безпосередній рецепт дуже простий.

Для того щоб приготувати начинку для “холодного” фруктово-ягідного тортика, необхідно виконати наступне:

Професійний легкоатлет влаштував змагання з дівчиною-блогером і програв
“Безкрилий” Мерайя Кері: знаменитості, у яких, всупереч чуткам, ні літаків
Не піар, а любов: діти Бена Аффлека піднесли Ані де Армас незвичайний подарунок
  1. Трохи молока змішати з пудингом і цукром.
  2. Закип’ятити залишки молока з вершками і довести до густого стану.
  3. Додати масу в пудинг з цукром.
  4. Подрібнити і засипати печиво.

Далі все залежить від вашої фантазії. Можна відразу додати фрукти і ягоди в наповнювач. Тоді торт буде з ягідно-фруктовою начинкою всередині. А можна просто прикрасити ягодами і фруктами отриману випічку.

“Збираємо” ласощі

Коли коржі і начинка готові, можна приступати до “збірці” десерту. В ідеалі необхідно змащувати кожен корж отриманою начинкою, класти на неї фрукти і ягоди, потім накривати черговим “шаром” основи і повторювати до самого кінця. В кінцевому підсумку торт поливається вершками або залишками начинки. Зверху можна прикрасити фруктами, ягодами або шоколадом.

А можна на один (нижній) корж викласти фрукти, потім полити їх заздалегідь приготовленим кремом, накрити ще одним коржиком і знову змастити начинкою. Залишається прикрасити вийшло ласощі.

Те, яким буде торт, залежить від фантазії кухаря – можна поєднувати фрукти з ягодами або зовсім додати замість них горіхи. В кінцевому підсумку десерт все одно вийде незабутньо смачним і легким.

При приготуванні необхідно використовувати або жирні вершки (якщо вони не солодкі, варто додати трохи цукру), або кондитерські вершки. Останні дуже солодкі, тому доведеться бути обережніше з пудрою та іншими солодкими наповнювачами.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code