Мускатний горіх і коричневий цукор додають особливий смак моєї випічці: рецепт моїх фірмових кексів (всі подруги думають, що я замовляю їх у кондитерській)

Кекси – унікальна солодкість. У них не кладеться начинка, максимум, що можна собі дозволити, – це використовувати родзинки або горіхи. Тому вкрай важливо, щоб ваше тісто було просто ідеальним і при цьому ще і неймовірно смачним. Якщо ви хочете, щоб ваші кекси вийшла дуже смачними і всі дивувалися тому, як вам вдалося їх спекти, то ділюся з вами власним унікальним рецептом.

Необхідні інгредієнти

В моєму рецепті є як звичні для всіх кексів продукти, так і нестандартні. Саме вони роблять смак унікальним, тонким і гурманським. Ось мій список:

  • Половина склянки білого цукру.
  • Чверть склянки розтопленого маргарину.
  • Чайна ложка (без гірки) меленого мускатного горіха. Саме це один з тих продуктів, який надає випічці особливий смак.
  • Половина склянки молока.
  • Чайна ложка розпушувача.
  • Стакан звичайної борошна.
  • Половина склянки коричневого цукру.
  • Чайна ложка меленої кориці.
  • Чверть склянки вершкового масла (розтопленого).

Тепер ми можемо приступати до приготування наших кексів!

Процес приготування

Половину склянки білого цукру змішуємо з маргарином і мускатним горіхом в одній мисці. У суміш додайте молоко, потім розпушувач і акуратно, помішуючи, всипайте борошно. Ретельно перемішайте тісто, щоб воно стало однорідним, і розлийте його по формах.

Чоловік пофарбував пов’язані пляшки, вийшла відмінна річ для саду
“Я тебе врятую!”. Спроба дівчини допомогти білку закінчилася несподівано: відео
Діти надсилають малюнки та листи самотньому окуні Чангу для підняття настрою

Формочки потрібно наповнювати наполовину, може, трохи вище, але ні в якому разі не до краю. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин, поки верхівки не стануть золотистими.

Солодка глазур

Цю глазур я називаю невидимкою, так як вона зовсім непомітна, а ось на смак досить відчутна. Поки кексики запікаються в духовці, потрібно насамперед розтопити вершкове масло. Помістіть його в одну миску, а в іншій змішайте корицю і коричневий цукор.

Цукровий скраб для тіла можна приготувати самій: потрібно лише 3 інгредієнта
Хлопець купив собі новий диван, який не сподобався його вихованцеві: фото
Деніз рятує з вулиці до 100 котів в рік, але це – дороге задоволення

Коли ви дістанете з духовки кекси, потрібно дати їм охолонути – приблизно 5 хвилин, не більше. Після цього опускаємо кожен кекс повністю в розтопленому маслі і тут же обвалюємо в суміші з коричневого цукру і кориці.

В силу того що і самі кекси, та олію будуть теплими, цукор трохи розплавиться і частково вбереться в тісто. Також посилиться аромат кориці, який просочить собою майже весь кекс.

Виходить просто геніально!

Ось так просто і швидко можна приготувати кекси, які будуть мати унікальний смак. Вловити конкретно мускатний горіх або кориця, відтінок коричневого цукру в готовому десерті просто неможливо. Всі аромати змішуються і утворюють гурманську, приголомшливу суміш, яка зможе задовольнити навіть самий розпещений і вишуканий смак.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code