Німецький м’ясник відкрив готель сосисок: всі туристи їдуть задоволеними і проживанням і їжею

Якщо ви справжній м’ясоїд і цінитель ковбасок – це місце точно вам підійде! Готель Gasthaus Böbel, також відомий як B & B Bratwurst B & B розташований в маленькому південному містечку Риттерсбах в Гермнии прикрашений сосисками, включаючи ковбасні шпалери, ковбасні подушки, ковбасні мила і ліжок у вигляді м’ясних консервів. Його заснував місцевий м’ясник Клаус Бобель.

Рай для м’ясника

За словами власника, Клауса Бобеля: «Це мій рай! Я хотів відчути трохи свята у своєму будинку і зробити ковбасу привабливою для всього світу».

Клаусу 48 років, у його родині виробництвом ковбас займаються вже чотири покоління. Готель розташований поруч з його сімейної м’ясної лавкою. А сам м’ясник живе по сусідству, з дружиною і двома доньками.

Одного разу йому прийшла ідея: чому б не вшанувати традиційне німецьке блюдо? Тоді він відкрив свою незвичайну готель на сім номерів «Я люблю подорожувати по всьому світу. А коли я подорожую, то вивчаю різні місцеві продукти харчування, кулінарну культуру. Я зробив місце, де люди зустрічаються в Баварії у мене вдома, їдять типову їжу і спілкуються».

Інопланетянин уособлює Раків: знаки зодіаку як герої фільмів Спілберга
“Ніч у музеї 4: чекати нам продовження або повного перезавантаження франшизи?
Замість масок і бальзамів я завжди роблю прості спреї для зміцнення волосся

Декор у вигляді ковбасок і сосисок присутній у всьому, починаючи від стін і прикрас ліжок і закінчуючи стелями, прикрашеними гаками з підвісними ковбасами.

Можливо не всім підійде така обстановка, але у Бобеля також є чим порадувати і романтичних осіб – копчена ковбаса у вигляді серця.

І, звичайно ж, в готелі є ковбасне меню, в яке входять такі основні продукти, як булочка з ковбасою та квашеною капустою або свинячий паштет, а також оригінальні страви: ковбасний суп, морозиво з ковбасою або пудинг з шоколадом і ковбасою.

Я знайшла спосіб, як позбавити помідори від фітофтори. Допомагає часниковий розчин
Торт “Зоряна ніч” для фанатів Ван Гога: покроковий рецепт з фото
Анна Хилькевич має намір змінити ім’я своєї молодшої дочки

Бізнес-ідея

Böbel Bratwurst B & B відкрився у вересні минулого року, і Бобель каже, що він вже приймав гостей зі всього світу, включаючи Китай, Японію, Нігерію, Францію, Італію, Швецію та Іспанію. М’ясник стверджує, що більшість його гостей роблять замовлення після перегляду фотографій готелю онлайн, додаючи, що у нього ще не було розчарованого відвідувача.

Що стосується розширення свого бізнесу, Бобель воліє бути практичним і взаємодіяти з гостями. Він каже, що заробляє достатньо грошей при нинішній обстановці в семи кімнатах і визнає, що не може з’їсти більше двох ковбас на обід або вечерю, тому він задоволений тим, як все відбувається.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code