Прямі або зігнуті: продавець супермаркету підказала, які банани краще купувати

Банан – це фрукт, який багато людей люблять їсти, він дуже багатий поживними речовинами, і регулярне вживання цього продукту може змусити людей відчувати себе щасливими. Але як ми вибираємо банани, коли купуємо їх? Якщо ми купуємо більше таких фруктів за один раз, чим можемо з’їсти, як ми повинні їх зберігати? Давайте слідувати дієвим рекомендаціями продавця з супермаркету в цьому питанні.

Як вибрати банан?

Насамперед варто поглянути на шкірку жовтого фрукта. При купівлі бананів ви повинні спробувати вибрати ті, що мають золотистий колір шкірки.

По-друге, шкірка не повинна мати темних плям або яких-небудь явних проколів. Оскільки м’якоть цих фруктів щодо тендітна, якщо на шкірці банана є чорні плями, внутрішня частина буде псуватися.

По-третє, вибираючи банани, ви також повинні відчувати текстуру. Якщо ви купуєте більше фруктів за один раз, ви повинні вибирати банани з більш високою твердістю. Такі фрукти можна зберігати довше. Банани, які стають м’якими, коли ви стискаєте, неможливо довго зберігати вдома, і вони згниють, якщо їх залишити на день або два.

Замість масок і бальзамів я завжди роблю прості спреї для зміцнення волосся
Сусідка поливає свої помідори звичайної бражкою. Я здивувалася, але теж так зробила
Іноді балую сім’ю екзотичними стравами: три рецепти на які я витрачаю копійки

По-четверте, ми повинні звернути увагу на колір кінчиків банана. Якщо “ручки” фрукта темні, то його можна зберігати протягом тривалого часу. При покупці обов’язково вибирайте банани, близькі за кольором до “ручки”. Такі плоди смачніші.

По-п’яте, ще одне питання: чи варто вибирати вигнуті банани або прямі? Насправді ця проблема дуже проста. Під час росту бананів це процес випрямлення і згинання. Чим більш зрілий плід, тим краще ріст і тим більше кривизна. Чим більше зігнутий банан, тим краще буде його зрілість, і м’якоть буде смачніше.

Як зберегти банани

Цей фрукт важко зберегти. Всім відомо, що якщо подібні плоди зберігаються в холодильнику менше половини дня, вони обов’язково почорніють і зіпсуються. Так як же нам зберігати банани, якщо ми не можемо з’їсти все відразу? Насамперед нам потрібно промити плід водою, краще всього замочити на хвилину або дві, щоб очистити дозріваючий шар на поверхні бананів.

Після замочування нам потрібно витерти воду з жовтих плодів і ретельно висушити їх у прохолодному провітрюваному місці.

Їх зустрічі не судилося відбутися. 39-річна дочка Лістьєва схожа на батька
Цей торт виглядає як “Зоряна ніч” Ван Гога: покроковий рецепт з фото
В Англії популярні хвилясті стіни. Виявляється, вони економічніше прямих

Потім вам потрібно знайти шматок фольги і обернути бананову “ручку”. Навіщо це? Цей факт пов’язаний з тим, що банановий стебло – це місце, де виділяється найбільша кількість газу.

Після обгортання “ручки” бананової грона ми можемо зберігати плоди в прохолодному і провітрюваному місці.

Підвісити або покласти

Якщо є мотузка, ви також можете підвісити гроно. Ефект буде краще після підвішування, і він буде дуже доречний під час їжі. Зручно, ви можете просто зняти потрібну кількість бананів.

Я сподіваюся, що метод вибору бананів і збереження плодів буде корисний для всіх.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code