Готельні номери, оформлені в такому стилі, стають все популярнішими. До кінця січня 2020 року в нью-йоркському готелі Refinery переобладнали апартаменти, рекламуючи нове зимове меню. Готель перетворився на рай для любителів булочок і пиріжків.
Оформлення номерів
І поїсти і поспати можна в комфортних номерах категорії “люкс” готелю Refinery в Нью-Йорку. Декор кімнат виконаний на хлібну тему, що привертає увагу блогерів і провідних Instagram-каналів.
Адже в приміщеннях, оформлених незвичайним чином, виходять цікаві фотосесії!
Стіни прикрашають шпалери з ілюстрацією свіжих рогаликів і круасанів, а також неонова вивіска «Свіжий спечений хліб», немов принесена з хлібного магазину.
Бутік-номер немов просочений ароматом хлібобулочних виробів. Будильник зроблений у вигляді італійської піци, а світильник нагадує багет. Штори прикрашені зображеннями кренделів, бубликів та пончиків.
Смисловий і декоративний центр приміщення – ліжко, яка являє собою рай для любителів смачно поїсти. Узголів’я ліжка зроблено у вигляді шматочки свіжого тосту, а подушки і ковдру покриті зображеннями солодкої випічки. Сон в такий ліжку рівнозначний відпочинку у відділі свіжого хліба.
Навіть тапочки, запропоновані гостям готелю, являють собою крихітні, але абсолютно справжні багети.
Частування на винос
Вартість 1 ночі в тематичному номері становить 225 доларів, до цього гості отримують “кредит” на 100 доларів, що можуть витратити в готельному ресторані, оплачуючи вишукане меню.
В ціну розміщення входить також користування міні-баром, наповненому різноманітною випічкою. Бар розташований на стіні і представляє собою екран, на якому розміщені бублики і пончики. Є також джем і масло. Гості можуть вибрати солоне або солодке частування.
З собою відпочиваючі забирають тапочки-багети і мантію, яку прикрашають вишиті літери Carbivore.