Свинячі відбивні я залила залишками грибного крем-супу. Всього за годину мені вдалося приготувати таке соковите м’ясо, якого я ще не пробувала (рецепт)

Одного разу чоловік попросив мене приготувати свинину якось оригінально, і я, недовго думаючи, вирішила залити її… залишками грибного крем-супу. На мій подив, вийшло дуже неймовірно смачне і соковите м’ясо – раніше я такого не пробувала.

Інгредієнти, необхідні для приготування відбивних

Для приготування соковитих і смачних відбивних слід взяти:

  • ложку оливкової олії;
  • 5 шматочків відбивних (я брала м’ясо на кості, але ви можете використовувати хороший ошийок без плівок і прожилок);
  • зубок часнику (якщо дрібні, то треба взяти пару);
  • 1/4 ч. л. чорного меленого перцю;
  • 1/4 склянки білого вина (переважно брати сухе);
  • 1,5 склянки грибного крем-супу;
  • стакан води;
  • 2 ложки борошна;
  • ложку соєвого соусу;
  • сіль.

Якщо у вашому арсеналі немає грибного крем-супу, його потрібно приготувати.

Як зробити грибний крем-суп

Щоб приготувати смачний грибний крем-суп, я беру 200 г грибів, ретельно вимивши їх, обсмажую на сковороді з вершковим маслом. Як тільки вони придбають золотистий відтінок, слід злегка присипати грибочки борошном, перемішати, а після цього влити в сковороду 3 склянки гарячої води. Виходить густий суп, який потрібно готувати на повільному вогні близько 10 хвилин, поперчив і посоливши його за смаком.

Готову масу я перекладаю в чашу блендера, а потім подрібнюю. В самому кінці В неї слід ввести склянку трохи підігрітих вершків і ще раз подрібнити.

Смажимо відбивні

Шматочки свинини слід помити і просушити за допомогою паперового рушника, посипати чорним перцем і сіллю з двох сторін. Далі я обсмажую м’ясо в мультиварці, але ви можете використовувати для цього просту сковороду.

Торт “Зоряна ніч” для фанатів Ван Гога: покроковий рецепт з фото
Знаменитості не залишилися осторонь. Канделакі висловилася про ДТП з Єфремовим
Замість масок і бальзамів я завжди роблю прості спреї для зміцнення волосся

М’ясо обсмажуємо з двох сторін в розпеченому маслі до утворення легкої золотистої скоринки, але не до повної готовності (7-8 хвилин цілком достатньо для приготування). Напівготові відбивні я перекладаю на окрему тарілку, а потім приступаю до приготування соусу для м’яса.

Готуємо соус

Залишився в мультиварці масло я додаю подрібнений часник і обсмажую його до тих пір, поки приємний аромат не пошириться по всій кухні (не більше 30 секунд). Як тільки це відбудеться, я вливаю в сковороду вино і, помішуючи, тушу вміст сковороди до тих пір, поки його кількість не зменшиться вдвічі (близько 5-7 хвилин).

“Ніч у музеї 4: чекати нам продовження або повного перезавантаження франшизи?
Інопланетянин уособлює Раків: знаки зодіаку як герої фільмів Спілберга
З риби, птиці та картоплі теж може вийти екзотика: як я видаляю свою сім’ю

Як тільки винно-часникова маса буде готова, я викладаю на дно мультиварки свинячі відбивні, а потім додаю в чашу грибний крем-суп. В такому вигляді я продовжую приготування інгредієнтів ще протягом 2-3 хвилин, а потім щільно закриваю кришку пристрою і, встановивши режим “Гасіння” на 25 хвилин, залишаю готуватися м’ясо.

Поки м’ясо готується, я змішую підігріту воду з борошном. Цю масу слід розвести так, щоб у ній не було грудочок.

Як тільки пройде час, відведений на приготування м’яса, свинячі відбивні слід дістати з мультиварки і прибрати в окрему тару. У чашу потрібно влити воду з борошном і, ретельно розмішати масу, готувати її до тих пір, поки підлива не стане більш густий (на це йде близько 3-5 хвилин). У самому фіналі приготування я додаю в масу соєвий соус і, при необхідності, солю її.

Коли підлива буде готова, можна повернути відбивні в чашу мультиварки, також їх можна подавати окремо від соусу.

Відбивні, приготовані за таким рецептом, можна подавати з овочами, приготованими на грилі, а також вони чудово поєднуються з картопляним пюре і вареним рисом. Вони дуже ситні – їх можна готувати і на обід, і для сімейної вечері.

Підлива, приготовлена із зазначеної кількості інгредієнтів виходить не дуже густий, вона відмінно доповнює м’ясо. Однак якщо ви хочете, можете скоригувати кількість деяких продуктів, щоб отримати бажану консистенцію. Відбивні на кістки також можна замінити простим філе – різниці в смаку готового страви ви точно не побачите.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code