Вмочити Аквамена і Нінтендо в соєвий соус: талановитий шеф-кухар робить з суші твори мистецтва

Працюючи в Мілані,талановитий шеф-кухар в свій 31 рік перетворив традиційне блюдо Японії – суші – у твір мистецтва. Як йому це вдалося? Все розповімо далі.

Шеф-кухар японського суші-ресторану переглянув меню і захотів внести туди щось нове. Клієнтів стало менше, хоча їжа в їх ресторані була досить смачною. Йому в голову прийшла чудова ідея, як можна прикрасити така буденна страва, як суші, тим самим залучаючи в ресторан нових клієнтів.

Чоловік змінив страви, зробивши їх їстівними творами мистецтва, зображуючи з допомогою них все – від кросівок Nike до знаменитостей Дуейна Джонсона і Аквамена.

Все нове – добре забуте старе

Використовуючи традиційні інгредієнти для приготування суші, такі як лосось, морські водорості і рис, він створює 3D-зображення всього: від стильних гавайських сорочок і фламінго до знаменитостей, таких як Дуейн “Скеля” Джонсон, і ікон поп-культури, таких як Аквамен.

Створення таких гарних страв займає від 15 хвилин до декількох годин! Тільки уявіть… найцікавіше, що після цього всі ці шедеври повністю їстівні. Тільки от з’їдати таку красу дуже шкода, тим більше майже за один укус.

Кошлатий мийник: собака обожнює вилизувати вікна (смішне відео)
Художники Енні Морріс і Ідріс Хан змінили занедбаний будинок гарний будинок у
Риби схожі на Обі Вана: які герої “Зоряних воєн” уособлюють кожен зодіак

Слово майстра

Шеф-кухар стверджує: “Спочатку я думав про це тільки як про спосіб просування мого ресторану. Мені прийшла приголомшлива ідея урізноманітнити зовнішній вигляд суші, залишивши їх смачними. Але як це зробити? Тоді я почав створювати портрети гравців NBA у вигляді суші.

Я кожен день практикувався. Спочатку у мене нічого не виходило, а потім з’явилися перші успіхи. Мої навички росли з кожним блюдом, і я став практикувати більш складні зображення.

Під час цього процесу (створення страв – прим.) я дуже розслабляюся, тому що в цей момент я перебуваю у своєрідному подорожі, мої думки вільні від ланцюгів повсякденності, а коли я закінчую чергове блюдо, до мене приходить задоволення від того, що я створив.

Визнати чесно, я відчуваю велике задоволення, тому що мені вдалося взяти щось із своєї голови і зробити це наяву. Єдине, про що я шкодую, це факт, що цю роботу, створену з таким великим трудом, доведеться з’їсти”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code