Як приготувати ситний сніданок з яйцем в хлібі: на барбекю або в духовці

Щільний і ситний сніданок – запорука успішного дня. Сьогодні я поділюся рецептом не тільки дуже смачний, але і швидкого страви, яка ідеально впишеться в ранковий раціон гурманів. Я кажу про яєчню з шинкою, ковбасою і сиром. Здавалося б, повсякденне поєднання, що тут може бути цікавого. Але я готую і подаю інгредієнти… в хлібі. Влітку можете готувати це незвичайне ласощі на природі, а зараз раджу не висовуватися зайвий раз на вулицю і готувати ароматну закуску в духовці.

Використовувані продукти

Хлібну начинку можете начинити чим завгодно, але я віддаю перевагу: пряні сосиски, бекон, помідори, базилік, яйце і тертий сир. Додатково приправляю блюдо дрібно нарізаними гілочками кропу, петрушки або кінзи. Ковбаси можна замінити куркою, яловичиною або свининою.

Мені також подобається поєднання консервованого тунця, помідорів, руколи та шпинату. При бажанні зробіть начинку повністю вегетаріанської. Ніякого м’яса, тільки свіжі овочі і ароматні трави! Спробуйте наповнити хліб гуакамоле (густе пюре з м’якоті авокадо) або хумусом (нутовой пастою), додайте тонкі слайсы огірка, помідорів, грибів і тофу.

Крок 1

Сосиски або ковбаски обсмажую на грилі або на сковороді. Там же готую тонкі скибочки бекону (не додаю масло, ковбаса сама по собі досить жирна і пустить сік у процесі нагрівання). М’ясні інгредієнти відкладаю.

Крок 2

Акуратно відрізаю верхівку у хліба, руками видаляю м’якоть. Залишаю досить щільні стінки, щоб їстівна “тарілка” не розвалилася і не розм’якла під час готування.

З риби, птиці та картоплі теж може вийти екзотика: як я видаляю свою сім’ю
Слимаки бояться мою пекінську капусту. А все спасибі меленого перцю і гірчиці
21 рік тому Софі Марсо зіграла дівчину Бонда у фільмі “І цілого світу мало”

Крок 3

Змащую стінки хлібобулочного виробу вершковим маслом, з боків викладаю половинки ковбасок, дно засинаю тертим сиром (гауда або чеддер). Зверху кладу рум’яну шинку, ще раз посипаю все це пишність жовтим сиром.

Крок 4

Листя базиліка попередньо промиваю під проточною водою, щоб позбутися від піску і бруду. Висушую на паперових рушниках або серветках. Хрустку зелень кладу всередину хлібної ємності.

Додаю половинку м’ясистого томату, накриваю закуску залишилися беконом.

Анна Хилькевич має намір змінити ім’я своєї молодшої дочки
“Ніч у музеї 4: чекати нам продовження або повного перезавантаження франшизи?
Замість масок і бальзамів я завжди роблю прості спреї для зміцнення волосся

Крок 5

Щедро засинаю заготівлю тертим сиром, розбиваю одне яйце. Приправляю закуску духмяними спеціями, відправляю в духовку, розігріту до 200 градусів, на 3-8 хвилин (час залежить від того, наскільки твердий жовток ви хочете отримати в результаті).

Крок 6

Яєчня готова! Можна їсти так, а можна розрізати хліб на кілька частин. Тоді закуска візуально буде нагадувати дуже апетитний сендвіч. Подаю ароматна страва з кетчупом і гострою гірчицею.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code