Якщо з собою немає сковорідки. На природі приготували яєчню з беконом у паперовому пакеті (фото)

Ви любите подорожувати? А як щодо поїсти на природі, на свіжому повітрі? У мене завжди поліпшується апетит, особливо після довгого походу. Але зізнаюся, я страшенно не люблю тягати із собою важкі рюкзаки з різним спорядженням. А що робити, якщо хочеться поїсти? Все-таки доведеться брати з собою важкі консерви?

Дивовижний спосіб влаштовувати пікніки

Зараз я розповім вам про один неймовірний спосіб приготування на багатті без всяких там котлів і сковорідок. Для того, щоб поласувати на природі яєчнею з беконом, знадобиться всього лише паперовий пакет. І ніяких целофанових пакетів. Так що навіть шкоди природі ваш пікнік не принесе. Якщо, звичайно, ви будете виконувати правила протипожежної безпеки.

Інгредієнти

Завдяки цьому методу приготування ви і ваші друзі не тільки пообідаєте зробленої на багатті їжею, але і розважить. Він дуже простий. Що нам знадобиться для їжі на природі:

  • паперовий пакет;
  • палиця (досить довга, щоб її можна було тримати над вогнем);
  • відкритий вогонь;
  • яйця;
  • бекон.

До речі, як зробити, щоб донести до місця пікніка свіжі яйця так, щоб при необережному русі вони не розбилися? Деякі люди загортають їх у пухирчасті прокладки, згорнуті трубочкою. А потім ці трубочки укладають у пластиковий контейнер.

Фахівці назвали масло, яке рекомендується вживати під час пандемії
Таємничі джерела в печерах виявлені дослідниками: їм сотні тисяч років
Не піар, а любов: діти Бена Аффлека піднесли Ані де Армас незвичайний подарунок

А ще яйця можна заморозити. Тільки не робіть цього в шкаралупі! У яйці міститься багато води, і при заморожуванні шкаралупа може тріснути. Краще розбити в миску, а вміст перелити в герметичний контейнер і так заморозити. Перед походом викладаєте контейнер в рюкзак, і, поки ви дійдете на місце, яйця відтануть.

До речі, в герметично закривається контейнері яйця можна заморозити і в шкаралупі, але просто будьте готові до того, щоб потім прибрати шматочки шкаралупи, якщо вони лопнуть. Але заморожувати їх без шкаралупи все ж зручніше для походу.

Як приготувати яєчню без сковороди на природі

  1. Візьміть паперовий пакет.
  2. Укладіть на його дно шматочки бекону.
  3. Вилийте яйця поверх бекону.
  4. Загорніть верх пакета.
  5. Проткніть палицею кишеню пакету так, щоб пакет на ній висів.
  6. Дайте дров прогоріти. Повинні залишитися тільки гарячі вугілля.
  7. Потримайте паперовий пакет над жаром протягом п’яти-семи хвилин. Він повинен нагріватися рівномірно. Його дно злегка обвуглиться, але це не страшно.

Тепер розгорніть пакет, приправте закуску сіллю і перцем і насолоджуйтеся пікніком на природі. Приємного апетиту!

До речі, якщо у вас для походу припасений казанок, то ви можете приготувати в паперовому пакеті яйця пашот. Ви точно так само виливаєте їх в пакет і кладете його в окріп. Пакет в даному випадку відіграє роль шкаралупи.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code