З домашнього сиру я можу приготувати різні страви: 6 перевірених рецептів

Варто відзначити, що цей молочний продукт дуже корисний для здоров’я і має ніжну текстуру. Це пояснює, чому багато господинь готують з домашнього сиру різні страви. Якщо вам подобається ця продукція, але ви не хочете її вживати в чистому вигляді, то займіться приготуванням відмінних десертів і апетитних закусок. Про те, що можна зробити з сиру, ви дізнаєтеся з цієї статті.

Сирна запіканка з рисом

Якщо дотримуватися рецепту, то вам будуть потрібні наступні продукти:

  • Рис (150 г).
  • Вершкове масло (100 г).
  • Сир. Його знадобиться 800 р.
  • Два курячих яйця.
  • Цукор (одна столова ложка).
  • Сіль і ваніль (по половині маленької ложки).

Спочатку півгодини потримайте промитий рис в холодній воді. Далі злийте воду і замініть її новою, дотримуючись пропорції 1:2, посоліть і варіть цей продукт. Яйця збийте за допомогою міксера, а сир розімніть допомогою виделки. Після цього в окремій мисці змішайте його з цукром, ваніллю, яєчної піною і остившім рисом. Продуктову масу перекладіть в змащену маслом форму і поставте її в духовку. При 180-градусній температурі страва буде готове через сорок хвилин.

Як зробити сирні булочки?

Склад цієї страви представлений наступним:

  • Свіжим сиром і готовим листковим тестом (по 400 г).
  • Сметаною і родзинками (по дві столові ложки).
  • Цукром (трьома великими ложками).
  • Курячим яйцем в кількості двох штук.
  • Цукровою пудрою. Цей інгредієнт додайте на свій смак.

У першу чергу потрібно розрізати листкове тісто на дві частини і кожну з них розкачати. Потім в мисці необхідно змішати родзинки зі сметаною і сиром. Туди ж вбийте одне яйце. Отриману перекладіть начинку на тісто і скрутіть рулетом. Тепер залишається заготівлю перевернути, нарізати на кілька порціонних частин і перекласти на деко, який попередньо був укритий пергаментом, і змажте курячим яйцем. Випікати при 200-градусній температурі до тих пір, поки булочки не стануть золотистими. Перш ніж подавати на стіл, посипте їх цукровою пудрою.

Під час подорожей король Нідерландів сам сидить за штурвалом літака
Смішний пес вилизує вікна в будинку: господині доводиться їх щодня мити
Хлопець все життя боявся вулиці, але одного разу сусіди йому постукали в двері

Рулет з зеленню

Для цієї страви вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • Сир (300 г).
  • Один лаваш.
  • Сметана (три столові ложки).
  • Часник. Досить двох зубчиків.
  • Зелену цибулю.

Урізноманітнити цей рулет ви можете за допомогою петрушки, кропу, солі і перцю.

Готують рулет так. Спочатку розминають виделкою сир і змішують його зі сметаною. Далі цю суміш заправляють часником і зеленню. Тепер залишається цю сирну масу посолити і покласти на лаваш, а потім скрутити у вигляді рулету і обернути харчовою плівкою. Потримайте цю заготовку три години в холодильнику і подавайте на стіл.

Сирні кекси

Це ласощі готують з таких продуктів:

  • Сиру (200 г).
  • Вершкового масла (150 г).
  • Пшеничного борошна і цукру (по 200 г).
  • Розпушувача. Його потрібно взяти одну чайну ложку.
  • Трьох курячих яєць.
  • Цукрової пудри (за бажанням).

Спочатку з борошна, розпушувача, яєць, цукру, масла та сиру зробіть тісто. Його потім розподіліть в спеціальні формочки для кексів і поставте випікатися в духовку. При 180-градусній температурі цей десерт буде готовий через півгодини. Його залишається тільки присипати пудрою.

Діти надсилають малюнки та листи самотньому окуні Чангу для підняття настрою
Зворушливе фото: пес дякує жінку за корм, пожертвуваний для притулку
Яскрава клумба для маленького простору: як зробити своїми руками з пляшок

Запіканка з родзинками

Щоб приготувати цю смачну сирну запіканку, запасіться наступним:

  • Сиром (250 г).
  • Цукром (80 г).
  • Курячими яйцями. Вистачить двох штук.
  • Ваніллю і вершковим маслом (10 г).
  • Родзинками (40 шт.).
  • Борошном (20 г).
  • Свіжою малиною. Вона знадобиться в якості прикраси.

Приготуйте суміш з перетертого сиру, борошна, цукру, двох яєць, родзинок і ванілі. Цю продуктову масу перекладіть у форму для випікання, яку спочатку змастіть вершковим маслом. Після верхню частину заготовки змастіть яєчним жовтком і випікайте при 200-градусній температурі протягом 20 хвилин.

Сирний пиріг

У складі цієї страви повинні бути:

  • Лаваш. Його вам знадобиться дві штуки.
  • Сир (500 г).
  • Сулугуні. Цього сиру вам вистачить 200 р.
  • Кефір (400 г).
  • Сіль. Достатньо буде однієї чайної ложки.

Це ласощі готують наступним чином. Спочатку розігрівають духовку до 180-градусної температури. Потім за допомогою терки подрібнюють сулугуні. Отриману стружку поділяють на дві частини. Одну з них визначають в миску, в яку потім додають сіль і сир. Один лаваш змащують кефіром і укладають у посудину для випічки. Далі на ньому мають сирну масу. Тепер залишається продукцію накрити другим листом, посипати другою частиною тертого сулугуні і поставити посудину з заготівлею на півгодини в духовку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code