Жоден Новий рік у моєму будинку не обходиться без печива “Линцер” з малиновою начинкою: рецепт

Пора діставати всі свої речі для випічки, так як в цій статті я вам розповім, як приготувати різдвяне печиво “Линцер”. Смачні ласощі з малиновим варенням стане відмінним доповненням до гарячого чаю, какао, кави або глінтвейну. Вершкове печиво не тільки подарує насолоду під час трапези, але і стане прикрасою святкового столу.

Печиво “Линцер”

В даний час можна вже з упевненістю сказати, що настала пора підготовки до різдвяних і новорічних свят. Напевно у багатьох вже вбрані ялинки. І тепер саме час піти на кухню і приготувати смачні ласощі. Тому я з великим задоволенням готова поділитися з вами унікальним рецептом, який я включила у свою новорічну колекцію.

Але що ж таке печиво “Линцер”? Напевно ви жодного разу не чули про цю випічці. Проте вона є справжньою святковий класикою. Печиво виходить дуже хрустким, злегка маслянистим, з дуже смачною начинкою з ягідного желе. У класичному рецепті рекомендується використовувати саме малиновий джем. Але ви можете взяти будь-яку на свій смак.

Поради по приготуванню

Головна особливість ласощі полягає в тому, що у верхній частині центр печива вирізаний, щоб було видно смачну начинку. На даному етапі ви можете проявити креативність. Для вирізання краще всього використовувати спеціальні формочки. В різдвяні свята я віддаю перевагу вирізати печиво у формі зірочок, ялиночок. Такі формочки можна придбати в будь-якому господарському магазині.

“Ніч у музеї 4: чекати нам продовження або повного перезавантаження франшизи?
В кого закохана Софі Марсо через 21 рік після виходу фільму “І цілого світу мало”
Умови домашнього арешту Єфремова: не можна користуватися телефоном і інтернетом

Що стосується самого процесу приготування, то він досить швидкий і простий. Замісити тісто можна з допомогою міксера. І якщо воно у вас виходить дуже густим, то ви завжди можете додати невелику кількість молока.

Перш ніж приступати до приготування, зверніть увагу, що тісто треба трохи охолодити. Саме тому слід завчасно спланувати час, виділивши 50-60 хвилин для охолодження. Після цього воно розкочується по поверхні, яку заздалегідь слід посипати борошном. Товщина кожного шару повинна становити не більше 3 мм. Обов’язково пам’ятайте про те, що для приготування одного печива вам буде потрібно 2 частини. Одна буде цілою, а в іншій слід виконати отвори з допомогою форми.

Печиво випікається на пергаментному аркуші для випічки. Потім його слід вийняти з духовки. Це робиться до того моменту, як печенюшки почали корічневеть. Так вони виглядають більш привабливо.

Поки вироби ще трохи теплі, на нижню цілу частину необхідно намазати ложку малинового джему. Потім зверху укладається печенюшка з вирізаним отвором. Злегка натисніть на верхню і нижню частину, щоб печиво скрепилось між собою. Коли ласощі охолоне, на закінчення його необхідно посипати цукровою пудрою. В результаті ви отримуєте дуже смачне і гарне печиво, яке можна подавати до столу.

З риби, птиці та картоплі теж може вийти екзотика: як я видаляю свою сім’ю
Готую крем-брюле за особливим рецептом: додаю в десерт мелену каву
Торт “Зоряна ніч” для фанатів Ван Гога: покроковий рецепт з фото

Необхідні інгредієнти

Для приготування різдвяного печива не потрібно будь-яких рідких продуктів. Всі інгредієнти знайдуться у вас в холодильнику і на кухонній полиці. Щоб зробити смачні ласощі, знадобиться:

  • 5 склянок пшеничного борошна;
  • 1 склянку цукрового піску;
  • 0,5 чайної ложки солі;
  • 300 г несолоного вершкового масла;
  • 1 куряче яйце;
  • 1-2 столові ложки молока при необхідності;
  • 1 банку малинового джему;
  • цукрова пудра для прикраси.

Рецепт приготування

Додайте в миску борошно, цукор і сіль. Змішайте всі інгредієнти.

Далі необхідно додати подрібнене вершкове масло, яйце. Розмішайте всі інгредієнти за допомогою міксера. Якщо суміш погано комкується, слід додати пару столових ложок молока. Ще раз все ретельно перемішайте.

Вывалите отримане тісто на поверхню, посипану борошном. Замісіть тісто вручну, щоб воно було однорідним і гладким. Накрийте поліетиленовою плівкою і відправте в холодильник на 50-60 хвилин.

Коли тісто охолоне, духовку слід розігріти до 220 градусів. Застеліть деко пергаментним папером. Розкачайте тісто, наріжте печиво. Перемістіть заготовки на деко.

Випікати ласощі необхідно 10-15 хвилин.

На закінчення нижня частина випічки змащується малиновим джемом, а зверху накривається половинкою з отвором, як вже було докладно описано вище.

Готове ласощі може зберігатися в герметичному контейнері близько 1 тижня. Приємного апетиту!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code